2007-12-04

"Szép borító"
Egy kedves ismerősöm Zámbó "Jimmy" Csaba pályázott Ákos - minden most kezdődik el című számának remixversenyére. Ő is elküldte a saját feldolgozását. Hogy egy kicsit "többet" nyújtson felkért, hogy egy borítót is készítsek a versenydalhoz. Ez lett belőle. De nem ez a lényeg. Ákos a zene kritikájánál külön kiemelte, hogy idézem "szép borító"-ja. Más szerzeménynél ezt nem említette meg. Azért az jó, hogy kedvenc tinibálványom (ó azok a kilencvenes évek) ha egy-két szó erejéig is, de elismerően szólt a munkámról. Ja, Jimmy az előkelő "8"-as kategóriában végzett. Gyakorlatilag a megosztott második hely az övé. GRATULÁLOK!

3 megjegyzés:

zwoelf írta...

Gratulálok én is! Megjegyzem, a "Ákos/Még közelebb" bemetszett S grafikai megoldása itt nem állja meg a helyét, inkább eröltetettnek érzem.

Gr4ss blog írta...

Igazából csak az aktuális "ÁKOS" design lett követve.

zwoelf írta...

Igen, ezt mondom: még közelebb. Ezt erősíti a grafika. Ezt alkalmazni a Minden most kezdődik el-re nem biztos hogy érdemes, bár értem hogy a nagylemez cím grafikáját húztad rá.

Egyébként a borító tetszik, a tipo és a helye is jó, csak valahogy ez zavarta a szemem, mert nagyon tetszett anno ez a megoldás és itt nem érzem jónak. De ez csak egy vélemény, nem biztos h igazam van...