2007-08-09

Newwebpick+Assembly
Megjelent, megnéztem és agyonütött ismét. Ez kérem a legjobb design magazin széles e világon. Szerencsére magyar vonatkozás is van, mert Kilfish kolléga is szerepel benne. Az anyag változatos, de nagyon minőségi, aki teheti, és ÉVES(!) szinten megér neki 3.95 USD-t az fizessen elő most.

Sikerült meglesnem egy-két Assembly-s release-t. Van ami tetszett, van ami nem. Az első mínusz pont a grafika versenyé. Egy szó: szégyen. Szégyen, hogy ilyen képek indulhatnak, szégyen, hogy ilyen képeket neveznek. A győztes kép kivételével egy kép sem tetszik, a győztes is csak az ötlettel üt, a kivitelezéssel már kevésbé. Komolyan mondom az Árok party-n keményebb volt a mezőny.
Demók terén már pozitívabb a kép a győztes ASD mellet egyelőre nálam a CNCD-Farilight-Orange produkció az abszolút favorit ez viszont laza 50 mega... Hova tűntek a tömörítők, és a pre-renderelt textúrák? Kezd betörni az XBOX360 mint demoplatform. 3 produkció is született, egyelőre csak a magyar vonatkozású Conspiracy produkcióját láttam, de annak is a zenéje az ami igazán tetszik. Ez legalább jól megy majd az MP3 lejátszómban.

Egyébként a kedvem nem valami jó, valahogy vissza kell rázódnom a normális kerékvágásba. Pozitív gondolatok! Pozitív gondolatok! Talán majd helyrerázkódom. Jah... Utálom ha valaki eléri az én vágyaimat, de ez már részletkérdés.

Nincsenek megjegyzések: