2007-05-10

Tomcat again...

Szegény Tomcat már megint a hűvösön van. Lassan többet van bent, mint kint. Kicsit céltábla szaga van a dolognak. (Azt lehet (kell) lőni minden oldalról.) Ráadásul mindig kéznél van, és mindent rá lehet húzni. Éljen az aktuális bűnbak... Remélem, hamar rendeződnek a dolgok, és nem valami koholt vádas "izé" lesz belőle. Azt köszönjük, már megtették a jó 50-es években. Egyszer elég volt...

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ne már. Ennyire nem lehetsz elfogult egy ilyen emberel szemben. azért, mert nagybetüvel rajzolja a horpadt mellére, hogy "ide lőjjetek" azért még nem kell elhinni, hogy komolyayn is gondolja. Sok volt már a rovásán és érett már neki egy ilyesmi dolog. Szegény...pfff.

Gr4ss blog írta...

Ez most nem az Ő személyéről szól.. Sokkal inkább a média hatalmáról... És a tájékoztatás egyoldalúságáról. (Ez egy kicsit 1984-es dolog szvsz.)
Attól függetlenül valóban ért már a dolog.

Névtelen írta...

Nem értem, hogy jön ide ebben az esetben a média hatalma. A vegyszerek meg a csontok amiket találtak.. nem kell összeesküvés elméletet gyártani, amikor ott van a szemed elött az ok a történtekre.

(üzemelem a blogom megint) ;)

Gr4ss blog írta...

Ez egy kifejtősebb dolog... A blogot meg olvasom jól!

Névtelen írta...

Akkor fejtsük ki. Két percben. A rohadt média manipulációjára alapozva, azt felemlegetve próbálnak manipulálni Téged és Engem. Az örök közhely, hogy a legjobb védekezés a támadás. Szépen okosan eltereled magadról a figyelmet és átdobálod másra, miszerint Ő a mumus a történetben. Közben Te a hülyeségeidet úgy csinálod, úgy állítod be, hogy ez csak egy ellenreakciója a média és egyébb antiszittya megmozdulások eredményének. Tudod, melyik volt elöbb, a tyúk vagy a tojás? Na de a tojás nem próbálta magát bellülről kirágni, hogy kibújva a tyúk torkának ugorjon.

Baromság az egész. Aki a tűzzel játszik, megégeti magát. Rohadt egyszerű képlet. Felesleges urban hero-kat nevelni olyanokból, akik tojnak rád, az alkotmányos jogaidra, a törvényre és mindenre.

Névtelen írta...

Jah, még egy kérdés!

Te azt az embert sajnálod, aki anno a Freax összehozásában közreműködött, vagy azt az embert aki minden fórumon azzal dicsekedet (közte a saját blogján9, hogy kit, hogyan, mikor, milyen körülmények közt vert vagy alázott meg.

(hozzáteszem, még egyetlen olyan alkalom nem volt amikor egyedül intézett volna el a "fekete csukjás, kopasz ember", vagy ha igen, arról csak ő tudott)

Gr4ss blog írta...

Azt hiszem ebben egyetértünk azért. A magam részéről inkább a scenert sajnálom.

Névtelen írta...

Gondolkodj, hogy kit védsz meg!