2007-03-14

Mindenféle történik...

Hülye nép a magyar. Ha egynapos ünnep van, délután 5 óra körül a szupermarketek polcai átdifundálnak a 80-as évekbe. Értsd: zéró áru, leginkább a pékáruk környékén. Ilyenkor az átlag felhasználó legalább egy hétre bevásárol, mert ugye "holnap minden be lesz zárva..." Gratuálok! A prímet mindenesetre az vitte el, mikor két jólszituált nyugdíjas megegyezett abban, hogy az utolsó darab kilós kenyeret testvériesen megosztják egymással fele-fele alapon. Egy fokkal jobb volt mindha mortal kombatoztak volna felette.
Március 15 előestéjén illendő megemlékezni, a természetfeletti horror egyik legnagyobb alakjáról H. P. Lovecraft-ról. Idén 70 éve, hogy eltávozott közölünk... R.I.P.
Más, láttatok már szoláriumozott kínait? Én igen... A meglepődöttségtől hirtelen nem is tudtam mit tegyek... Éreztem, hogy a téridőkontinium valahol itt zuhanhatott valami olyan hurokba, amitől a mi dimenziónk egy teljesen új időfolyamon megy tovább. Nagyon meglepő, és talán mulatságos is volt. Ismét egy olyan állapot amit a nyugatnak megfelelni akarással magyarázok, de nem érzem a létjogosultságát. Mindenki maradjon az, ami.

Nincsenek megjegyzések: