2007-02-24

Podcast



















Az utóbbi pár napban ráéreztem a Podcast-ek ízére. Falom őket :) Rengeteg jó "rádióadás" van, nekem speciel az industrial-EBM vonal jön be. (Ezt otthon csak én favorizálom, így az iPod-kólonomon magányosan élvezhetem, és még vállóokot sem generálok.) Remélem a "jogvédők" nem csapnak le erre a gumicsontra... Ez magán jellegű felhasználás. Az ezért érdekelne, ha lenne DVD felvevőm és az RTL-ről felvenném a Terminator 8-at, azzal jogsértést követek-e el? (Jogdíj van a felvevőn, és az üres DVD-n is...) De ha jönnének a házkutatni, tuti "bűnöző" lennék ha volna egy DVD-R-em, amin egy TERMINATOR logó szép alkoholos filccel lenne felírva... Ki érti ezt?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ha otthon felveszed a terminátor 8-at a tv-ből, semmit nem tudnak kezdeni veled. De még ha jól tudom faterodnak is odaadhatod, hogy megnézze. ne felejtsük el, hgy azok akik megbuktak és elvitték a cuccaikat, nagy része (95%) súlyos pénzeket szakított belőle. Persze bla, bla artisjus meg asva meg drága minden.

Gr4ss blog írta...

Aham... Ez egy kicsit "kőltői kérdésben" fogalmazódott meg. Konkrétan arra irányult az egész beírtás, hogy nagyon vékony a válaszfal az illegális, és a legális dolgok között.