2006-11-10

Intel Demo Trailer Competition













Az Intel a legújabb Centrino Duo reklámkampánya során meghívott Democsapatok részére 32 mp-es democompo-t hirdetett, amire Magyarország büszkesége: a Conspiracy is benyújthatta a saját remekét. Az érdekelt csapatok: ASD, Conspiracy, Fairlight, Farbrausch és az MFX. Hiányolom a lengyel kiskedvecemet a Plastic-ot és a Anadune & Nah-Kolor csoportot, de összességében jó volt az összeállítás. A produkciókról néhány szót:














1. ASD - Lithography
Szokásos ASD feeling, némi outzoom-al. Látványos, de szerintem csináltak ők már jobbat it. (Lásd: ASD-Animal Attraction)
















2. Conspiracy - Duality
A leginkább komersziális darab. (Különösen az Intel felirat a produkció végén.) Szerinem, hiba volt az Centrino logóra építeni az amúgy nagyon jól kivitelezett demócskát. A nonprofit scene feeling-el erőteljesen ellentétes ez a direkt megjelenítés (csak a Conspiracy produkciójában jelenik meg a logó.) Bár az Intel marketingesei részéről ez pár pontot biztos ér.















3. Fairlight - Tactical Battle Loop
Az utóbbi idők legaktívabb csapata ismét olyat ütött a nézők orra alá amitől legalább három hétig kereshetik a kiesett szemgolyóikat. Ezt a demo-t kérem, követelem legalább 5-10 percben. Bűn csak 30 másodpercre korlátozni. Úgy érzem megelőzi a korát... Olyan ez mint anno a Melon demók, legalább 5 évvel a befogadó közönség előtt járnak. Így tovább fiúk! Istenek vagytok. KÖTELEZŐ!
















4. Farbrausch - Polar
Egy 3ds scene "halszem" efektusos mozgatása, egy nagyon jól kidolgozott poligon lánnyal. (Nem Poser object.) De legalább a végén lehetőség van interaktív módban az egér segítségével írányítani a scene-t.
















5. MFX - Torpedo
Talán nem kellett volna... Unalmas és igénytelen. Kérjük szépen vissza Mel Funktion és Little Bitchard urakat, hogy a zene ismét zene lehessen!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem a Melon demók nem jártak a koruk elött csak egyszerüen nem a trendeket követték :-) no offenz egyéni véleményem csak :-)