2006-08-01

Nem mennek a dolgok...











Az utóbbi pár napban nem igazán úgy mennek a dolgok, mint ahogyan szeretném. A MATT kiállításra természetesen nem kerültem be. (Mondjuk ez valószínű is volt, erős volt a mezőny.) Persze eléggé rosszul kommunikálták le az eseményt (konkrétan sehogy). A Graphicum pedig csúszik egy hónapot... (Vajon miért, a kiállítással is ezt csinálták... Aki időben beküldi, az már nem fog mégegyszer küldeni semmit, miközben a "ráérősök" szépen összehoznak valami ütősebbet, hogy annak aki gyorsabb volt ne is legyen esélye... Nem biztos, hogy igazam van, de eddig 2-ből 2-szer sikerült így lennie.) A Freax is késik egy kicsit (már készül nagyon erősen, de Helsinkibe a FedEx visz bemutatópéldányt, a kiadó nem küldte a pénzt, úgyhogy a nyomda se nagyon erőltette a gyártást. De mostmár miután megjött a lóvé megy a munka). Az Árok party-ra sem érkezett meg a cuccom... A negatív előjelek befojásolják ifjonti lelkemet, ezért az utóbbi pár nap estéje a nosztalgiázással telt. Elővettem az Amiga emulátort, és kedvenc demóimat nézegettem... Mennyi kreativitás, és milyen jó zenék 7-14 Mhz-n! (Bár elértem azt is, hogy az AMD 64-3 ghz-en mennek 1 frame-el a 040-es demók is) Még Frodó fiam is élvezte, bár ő mindíg kockákat akart nézni, hát kapott is egy Guardian Dragon II-őt a Kefrenstől. A végén már azt is tudta, hogy az irányított szakaszt vektornak hívják, valamint a glenz vektort is felismerte :) Azért van önös érdek is a nézésben. Lehet, hogy lesz a könyvnek második kiadása is, ami egy 20 oldallal több lesz, és ezt felfoghatjuk anyaggyűjtési periódusnak is.
Capó barátom is nagyon kussol, nem irogat semit a blogjában... Biztos neki is szarul mennek a dolgai.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyugi van testvérem. Ne mérgelődj és főleg ne csüggedj el. ebben a francos melegben minden szarul jön össze. No meg valljuk be őszintén, valahol tudtuk mind a ketten, hoyg nem foguk bekerülni. ;)

Névtelen írta...

Rosszul látod a dolgokat.Gondold végig az életed...A rossz után mindig nagyon jó dolgok jönnek (scene, amiga, haverok, szerelem, család, gyemek-ek:-)újabb ötletek, lehetőségek)Ha csak mindig mindenben a rosszat látjuk hát az az is marad.Az élet rendje az, hogy vannak rossz dolgok és jók. Fogd fel poztívan ezek alapján a dolgokat:-)Ugye máris jobb.

Névtelen írta...

Oké, így is lehet gondolni. Én mindig megpróbálok annak örülni ami éppen van. Nem telhetetlen lenni. Ez legtöbször sikerül is. Ha egy kiflim van elég az is, nem kell még tíz. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem törekszem többre, jobbra, csak ha éppen egy jut megelégszek azzal és nem veszi el a kedvemet.

Névtelen írta...

Tudod mit, hazudtam. ROHADJON MEG AKI KITALÁLT AZ INTERNET EXPLORERT. Nah ez most elvette a kedvemet.

Gr4ss blog írta...

Köszi! Majd igyekszem, közben jött egy levél, egy posttal feljebb olvasható. Most egy kicsit jobb.