Nemtudom ki hogy van vele, de ahogy múlnak az évek (nagy szavak) egyre fontosabbak azok a dolgok amik régen voltak. Sokkal jobban ragaszkodom tárgyaimhoz, de ami a legkülönösebb, hogy az ízekhez is. Az utóbbi 1 hétben, 3 féle Traubisodat is ittam, persze mind „eredeti", de szerintem csak nagyon hasonló ízűek. (Az egri palackozás közelítette meg a legjobban a várt filinget.) Ezek után ki kellene próbálnom az osztrák verziót is! Hisz anno Lenz Moser szabadalmaztatta a receptúrát és adta el 1971-ben magyar gyártásba. Az új ízek nem voglalkoztatnak, ez az öregedés első jele. Mikor az elmúlt idők értékei lesznek a mértékadók, akkor lépünk át annak a bizonyos lónak a túloldlára. Ami önmagában nem baj, csak vigyázni kell arra, hogy az ember egy kicsit nyitott maradjon, ellenkező esetben csak egy begyöpösödött vén majom lesz majd belőle.
2006-07-03
Traubensaft mit soda
Nemtudom ki hogy van vele, de ahogy múlnak az évek (nagy szavak) egyre fontosabbak azok a dolgok amik régen voltak. Sokkal jobban ragaszkodom tárgyaimhoz, de ami a legkülönösebb, hogy az ízekhez is. Az utóbbi 1 hétben, 3 féle Traubisodat is ittam, persze mind „eredeti", de szerintem csak nagyon hasonló ízűek. (Az egri palackozás közelítette meg a legjobban a várt filinget.) Ezek után ki kellene próbálnom az osztrák verziót is! Hisz anno Lenz Moser szabadalmaztatta a receptúrát és adta el 1971-ben magyar gyártásba. Az új ízek nem voglalkoztatnak, ez az öregedés első jele. Mikor az elmúlt idők értékei lesznek a mértékadók, akkor lépünk át annak a bizonyos lónak a túloldlára. Ami önmagában nem baj, csak vigyázni kell arra, hogy az ember egy kicsit nyitott maradjon, ellenkező esetben csak egy begyöpösödött vén majom lesz majd belőle.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése